Schuine buikspieren trainen? Zo doe je dat!

Sterke schuine buikspieren zien er niet alleen goed uit, maar helpen je ook bij het uitvoeren van verschillende bewegingen. Vraag jij je nu af hoe je aan sterke schuine buikspieren komt? Haal je fitnessmat dan maar vast tevoorschijn, want dit zijn de beste oefeningen om je schuine buikspieren te trainen!

Biceps oefeningen zonder gewicht en mét gewicht
Veel biceps oefeningen kun je gewoon thuis uitvoeren zonder dat je er gewichten voor nodig hebt. Voor andere oefeningen is het wel aan te raden gewichten te gebruiken. Dit kan een setje dumbbells zijn, maar je kunt ook kiezen voor gevulde waterflesjes of andere voorwerpen die wat zwaarder zijn en lekker in de hand liggen.

Bicep oefeningen voor thuis
In dit blog behandelen we de volgende effectieve bicep oefeningen voor thuis:

directe stoot
push up
chin-up
bicep curl
bicep hammers
concentration curl

De beste schuine buikspieren oefeningen voor thuis
Wij hebben de beste schuine buikspieren oefeningen voor je op een rijtje gezet. De oefeningen zijn afwisselend, effectief en uitdagend, en zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Daarnaast zijn de volgende oefeningen voor je schuine buikspieren erg geschikt om thuis uit te voeren:

Russian twist

Schuine plank

Bicycle crunch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *